14. October 2016 19-23 Culture Night – MINECRAFT your city


Oplev Kødbyen i 3D på storskærm i konstruktionsspillet MINECRAFT.
Begivenheden er et samarbejde mellem Warehouse9 og Kristianstads Universitet som medvirker i EU projektet Peoples Smart Sculpture om sociale medier, demokrati og intelligente byer. Støttet af Creative Europe.

Der er opstillet en række computere, hvor vi har lagt Kødbyen ned som skabelon i Minecraft, som man selv kan bygge videre på. Ved arrangementet kan I udover minecraft komme bag scenen og se Warehouse9s lokaler, der tæller værksted og scene. Der er rundvisning en gang hver halve time, sodavand, slik og højt humør.

Der vil blive taget fotos og video fra begivenheden til dokumentation bla. til en reportage på Vesterbro Lokal TV.

//

Discover Kødbyen in 3D on the big screen in the design game MINECRAFT .
The event is a collaboration between Warehouse9 and Kristianstad University and part of the EU project “Peoples Smart Sculpture” about social media , democracy and smart cities. Supported by Creative Europe .

There will be access to game consoles where The Meatpacking District “Kødbyen” will be available as a 3D map in Minecraft for you to built on and play in. Every half hour there will be a tour around the area including the Warehouse9 live art venue stage and workshop.
There will be made photos and videorecordings from the event to be shown on Vesterbro Local TV and in the project website.

WAREHOUSE9
http://www.warehouse9.dk/14-october-2016-culture-night-minecraft-your-city/

KULTURNATTEN
http://kulturnatten20150506.cloudapp.net/da/Kulturnatten/Program/Detaljer?id=ac5557c8-4b03-40eb-ac8a-bacbbcaaf3d3

   CPH_city-150x150    cropped-100x100OnlyShape-1.png     eu_flag_creative_europe_co_funded_pos_rgb_right